Binnen drie weken een website die converteert

Je krijgt energie van zaken waar je goed in bent.

Een website maken
hoort daar nu niet bepaald bij…

Als startende ondernemer komt er veel op je af; je moet van alles regelen, maar je weet niet álles en je wordt niet overal even blij van. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een website, maar gelukkig word ik daar wel blij van!

Misschien weet je precies wat je wilt, maar weet je niet hoe. Of heb je geen idee en kun je wel wat inspiratie gebruiken.

Wat je situatie ook is, ik help je graag verder.

Een goede start is het halve werk!

Met het Website basic-pakket krijg je een professionele website die bij je past met onder andere de belangrijkste 5 pagina’s, zoals een home pagina, over mij pagina, aanbod pagina en contact pagina. Ook krijg je een handleiding, zodat je in de toekomst makkelijk zelf je website kunt aanvullen en/of bewerken.

Over de investering

Je investering in een professionele website die aansluit bij jou én jouw bedrijf is

€1495 ex. btw.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om in termijnen te betalen!

Werk je met mij?
Dan ben je verzekerd van:

responsive website die goed vindbaar is
die aansluit bij jou
bijdraagt aan een goede omzet
zonder tijd te verspillen
goede
nazorg

Daarvoor heb je een extern iemand nodig die kundig en creatief is, zodat de website echt wordt, zoals jíj het wilt. Maar ook professioneel en technisch goed in elkaar steekt.

En dát vind je hier! Want ik kan je hierbij helpen!

Dit zit er in het websitepakket:

Pro-theme twv $61 per jaar

6 pagina’s: Home, About, 3 Aanbod en een Contact

Een handleiding waar we samen doorheen gaan, zodat je in de toekomst makkelijk zelf je website kunt aanvullen en/of bewerken.

404-error pagina, Algemene voorwaarden-pagina en Privacybeleid-pagina

Mogelijkheid tot uitbreiding per pagina (meerprijs van toepassing)

Optionele toevoegingen

Een logo en icoon (favicon)

v.a. € 149

Een extra pagina

€ 209

Opzet van een webshop

€ 797

Een boekingssysteem icm eenvoudige webshop

€ 897

Opzet online leeromgeving

€ 897

Een fotoshoot door een van de fotografen waar ik mee samenwerk

Op aanvraag

Op maat geschreven webteksten, door een van de copywriters uit mijn netwerk.

Op aanvraag

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Wat ze over mij zeggen

Binnen 2-4 weken een website die converteert

In dit traject ga ik voor jou, met jou een website ontwikkelen waar jij altijd van hebt gedroomd. (Als je überhaupt wel eens van jouw website hebt gedroomd).

De website moet jou weergeven, zodat jou toekomstige klanten niet alleen een beeld van jou krijgen, maar ook door de authentieke uitstraling veranderen in (vaste) klanten.

Eerst neem ik een vragenlijst bij je af. Wie ben jij, wat drijft jou, wat is jou ideale klant, allemaal belangrijke vragen die gaan helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van de site.

Ook lever jij mij ook jouw content. Denk aan foto’s, logo en teksten. Heb je die nog niet, dan organiseer ik graag voor jou een foto-shoot en afspraak met een copywriter.

Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Met alle informatie ontwikkel ik een website waar jij 100% tevreden mee bent. We gaan samen door het eindresultaat en knallen door, totdat er een website staat waar jij trots op bent, die klanten oplevert én die goed vindbaar is!

Veel gestelde vragen:

Sommige van mijn klanten hadden een website in drie weken, anderen in 9 maanden. Het is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van de website, de beschikbaarheid van inhoud en materialen, en onze samenwerking. Als wij deze samenwerking aangaan, spreken wij een deadline af, met daarbij een realistische tijdlijn, om vervolgens regelmatig de voortgangsupdates te bespreken.

Onder beschikbare inhoud, versta ik afbeeldingen, teksten, verdere informatie (eventueel pdf’s, video’s) etc.

Nee! Ik kan je helpen bij het aanschaffen van domeinnaam en hostingspakket. Ik kan je hierin adviseren, zodat jij het pakket krijgt wat bij jou past.

Ik heb verschillende trainingen gevolgd in SEO. Ik zorg voor een goede structuur, de afbeeldingen worden optimaal geüpload en ook kan ik adviseren in de zoekwoorden. Echter ben ik geen SEO-Expert. Ik kan je wel doorverwijzen naar een SEO-expert.

Ik werk maandagmorgen en dinsdag t/m vrijdag de hele dag. Graag ontvang ik feedback op de website per email, of via zoom/live. Korte vragen kunnen natuurlijk live, via zoom of via whatsapp.

Je kan hem hier stellen!

Nog een vraag?

Laat het mij weten als je hulp nodig hebt en geen antwoord op je vraag hebt gevonden..

Kies jij voor een waanzinnige professionele website die klanten oplevert?

Stuur me een berichtje en we plannen samen de kennismaking in.
Geef jezelf de rust en vrijheid om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Die rust en vrijheid kan jij beter aan jouw bedrijf besteden dan aan jouw site!

Energiewinst en geen frustratie

Meer rust in je hoofd, ruimte in jouw planning

Meer tijd voor zaken die jij leuk vindt

Meer tijd voor zaken die jij leuk vindt