Webdesign

Ben jij een startende ondernemer en wil jij een website waarmee jij een goede eerste indruk maakt? Heb je al een website, maar past ie niet meer bij jou, je bedrijf en/of je ideale klant? Wil je er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn? Of weet je even niet waar je moet beginnen? Ik help je graag met een goede basis, het optimaliseren van je website, de huisstijl of een duwtje in de rug, zodat je weer vol goede moed verder kunt.

Website basic

Als startende ondernemer komt er veel op je af; je moet van alles regelen, maar je weet niet álles en je wordt niet overal even blij van. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een website, maar gelukkig word ik daar wel blij van! Misschien weet je precies wat je wilt, maar weet je niet hoe. Of heb je geen idee en kun je wel wat inspiratie gebruiken. Wat je situatie ook is, ik help je graag verder.

Met het Website basic-pakket krijg je een professionele website die bij je past met de belangrijkste pagina’s, namelijk een home pagina, over mij pagina, aanbod pagina en contact pagina. Ook krijg je een handleiding, zodat je in de toekomst makkelijk zelf je website kunt aanvullen en/of bewerken.

Vanaf €1199,=

Webdesign die aansluit bij jou

Website Pro

Wil jij jouw huidige website uitbreiden, heb je nieuwe diensten en/of wil je een compleet (re)design? Dan is het Website pro-pakket wat voor jou. Dit is inclusief de basis pagina’s, zoals de over mij en contact pagina, en een handleiding om je website makkelijk zelf te kunnen onderhouden. Ook bevat dit pakket extra pagina’s, zoals een blog pagina, ruimte om dieper in te gaan op je aanbod en de mogelijkheid om je nieuwsbrief te koppelen. Met deze extra functionaliteiten kun je website bezoekers meer meenemen en een klantenbestand opbouwen.

Vanaf €1750,=

Websitescan

Jij hebt al een website, maar wil hem verbeteren.

Je hebt al een website, maar je denkt dat het beter kan. Uitgebreider, persoonlijker, professioneler, leuker … maar hoe? Daarvoor is de website scan! Ik bekijk jouw website tot in detail en ik geef concrete tips, adviezen en voorbeelden hoe jij je website kunt verbeteren. Denk aan de opbouw, stijl, hoeveelheid tekst, maar ook aan de technische kant, zoals een responsive design.

Na afloop ontvang je van mij een PDF met tips en adviezen en geef ik een voorbeeld van hoe je website eruit zou kunnen zien als je deze tips en adviezen overneemt. Zo krijg je een goed beeld van wat er mogelijk is en kun je er direct mee aan de slag.

€99,=

Webshop

Wanneer je als bedrijf (online) producten aanbiedt, heb je een webshop nodig. Hierbij is het belangrijk dat de interface goed in elkaar zit, zodat je het voor klanten zo laagdrempelig mogelijk maakt om iets te kopen. Denk bijvoorbeeld aan het overzichtelijk aanbieden van je producten en aan een doelgerichte ‘koop-knop’. Daarnaast zorg ik voor een goede vindbaarheid in Google en een lay-out die perfect aansluit bij de rest van je website.

Vanaf €2499,=

Brainstormsessie

Websites en alles wat daarbij komt kijken, kan best wel overweldigend zijn. Zeker als je er middenin zit is het soms lastig om de mogelijkheden te zien. En dat is precies de reden waarom ik een brainstormsessie aanbied. Voor dat duwtje in de rug, tips, inspiratie, nieuwe inzichten … noem maar op! In drie kwartier help ik je weer op weg, zodat jij vol goede moed verder kunt! Een brainstormsessie kan (in de buurt van) Den Haag of online.

Gratis

Een persoonlijke, betrouwbare en professionele website waarmee jij direct een goede indruk maakt!

Ik zie te vaak startende ondernemers om mij heen zonder website, omdat ze er geen tijd voor hebben. Of dat ze wel een website hebben, maar die het gewoon net niet is. De lay-out past niet bij hun bedrijf, de uitstraling en kleuren kloppen niet, ze noemen hun aanbod niet, er mist persoonlijke informatie … hoe zonde is het wanneer potentiële klanten jou niet kunnen vinden of dat ze een verkeerd beeld van je krijgen door jouw website?! Ik ben Charlotte en met mijn web(re)designs zorg ik voor een website die precies bij jou en je bedrijf past, zodat jij direct een goede indruk maakt en de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt!

Benieuwd hoe ik dat precies doe?

Ben jij klaar voor een resultaatgerichte website die écht bij je past?

Ja? Super! Neem contact met me op om even kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past, zodat je 100% tevreden bent wanneer we je website lanceren!

Contact dat past bij jou