Webdesign

Website basic

Voor de startende ondernemers is er een Website Basic pakket. Want een website is belangrijk voor de zichtbaarheid van jou bedrijf naar de buitenwereld toe.

De site is vooral bedoeld om jouw bedrijf te presenteren naar de buitenwereld, waar mensen kunnen lezen waar jij voor staat. Een goede basis is het halve werk, niet?

Vanaf €999,=

Webdesign die aansluit bij jou

Website Pro

Jij wilt met jouw bedrijf verder, jouw website op een hoger plan trekken. Jij wil jouw site aan een nieuwsbrief koppelen, meerdere pagina’s, mooi vormgegeven.
Wil jij een mooie website, met meer functionaliteiten, dan is dit pakket wat jij zoekt!

Vanaf €1450,=

Websitescan

Jij hebt al een website, maar wil hem verbeteren.

Je hebt een website, maar weet dat de website meer voor jou kan doen dan wat het nu doet. Het moet beter, anders, leuker, meer jij, maar hoe?

Met mijn ervaring neem ik nauwkeurig jouw website door. Hoe kan jij jouw site professioneler en dus ook betrouwbaarder over laten komen? Hoe zorg jij ervoor dat die potentiële klanten sneller een afspraak plant, contact opneemt, of die cursus koopt? Hoe kan de vormgeving verbeterd worden? Hoe ziet jouw website op verschillende schermen eruit en hoe kan dit beter? En nog veel meer….

Als jij hiervoor kiest, krijg jij van mij een PDF boordevol tips, tricks en een ontwerp voor jou, zodat jij kan zien hoe jouw site kan worden als je deze tips doorvoert.

€99,=

Webshop

Een webshop waar jij al jouw producten in kunt aanbieden. In jouw stijl, op jouw manier.

Met dit pakket kunnen wij samen kijken wat bij jou en jouw producten past, zodat jij kan shinen, niet alleen met jouw producten, maar ook met jouw webshop!

Vanaf €2499,=

Free call

Een free call is handig als je zelf vastloopt met jouw site of ontwerp en je hebt een duwtje in de rug nodig. In een free call (het woord zegt het al, gratis!) kijken we samen in 45 minuten hoe je weer verder kan. Ik geef je tips, handvatten zodat jij optimaal kan knallen.

Woon je in (de buurt van) Den Haag? De koffie staat klaar in de Scheveningse haven. Woon je verder weg? Geen probleem, dan bellen we via teams.

Tot snel!

Werk je met mij? Dan kan je een website verwachten die:

>> Een verpletterende eerste indruk maakt
>> Klanten aantrekt
>> Jouw persoonlijkheid goed weergeeft
>> Op zowel mobiel, tablet als desktop schittert
>> Goed gevonden wordt op Google
>> dankzij de handleiding die je aan het einde krijgt makkelijk zelf te bewerken is.

Get in Contact

Heb je vragen? of wil je even sparren??
Mail mij gerust of vul het volgende formulier in!

Contact dat past bij jou
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
21 - 4 = ?
Enter the equation result to proceed