Hoi! Mijn naam is Charlotte

Ik wil voor jou een website maken waar jij blij van wordt!

Als webdesigner kan ik jou helpen met een professionele website waarmee je direct een goede indruk maakt.

Administratie, social media accounts, netwerkbijeenkomsten, een website … een paar dingen die er bijkomen wanneer je start als ondernemer. Er zitten leuke dingen tussen, maar ook minder leuke. En de dingen die jij leuk vindt, daar heb je waarschijnlijk je bedrijf van gemaakt. Maar de minder leuke dingen ‘moeten’ ook gebeuren. Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar sommigen zien een website als minder leuk. Lucky me, want daardoor kan ik meer doen van wat ík leuk vind!

Feiten die je nog niet wist:

Van Afrika, tot aan Parijs en nu woon ik samen met mijn man, onze drie dochters en de hond in Den Haag, vlakbij het strand.

In het weekend vind ik het heerlijk om met Nicolaas (mijn man) of vrienden te eten, zowel thuis als buiten de deur.

Ik hou van hardlopen, samen met hond Sien de duinen in, of het strand op. Love it!

Vroeger woonde ik in Joppe, een klein dorpje waar je in de lengte in 45 seconde doorheen kan fietsen.

Ik heb twee zussen, we waren thuis met drie meisjes. Zelf heb ik nu ook drie meisjes.

Met mijn persoonlijke werkwijze en een dosis enthousiasme maak ik voor jou de website die je altijd al hebt gewild.

Met mijn persoonlijke werkwijze en een dosis enthousiasme maak ik voor jou de website die je altijd al hebt gewild

Toen ik begon als webdesigner werkte ik volgens een vast stramien; eerst even kennismaken, dan maakte ik een eerste opzet van de website, na feedback werkte ik het webdesign verder uit en na de tweede feedbackronde leverde ik de website op. En dat was het. Op zich werkte het prima en was mijn werkwijze duidelijk, maar ik miste iets en dat was persoonlijk contact.

Met mijn persoonlijke werkwijze en een dosis enthousiasme maak ik voor jou de website die je altijd al hebt gewild

Mijn klanten misten dit ook en ik besloot mijn werkwijze aan te passen. Ook al kun je veel informatie halen uit twee gesprekken, je komt niet altijd tot de kern. En iedereen is anders; de één vertelt direct zijn ondernemersverhaal en weet precies wat ie wil, terwijl de ander meer vragen nodig heeft om tot de kern te komen en dat is ook oké. Door niet meer te werken volgens een vast stramien en persoonlijk contact voorop te stellen, creëer ik ruimte om de website te maken waar jij blij van wordt en die 100% bij je past.

Eigen webdesigns met WordPress

Wanneer ik vertel dat ik als webdesigner het liefst met WordPress werk, is niet iedereen meteen enthousiast. Soms juist het tegenovergestelde, omdat ze WordPress zien als ‘makkelijk’ en ‘voor amateurs’. Maar dat vind ik juist de kracht van WordPress!

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?! Het leven is soms al ingewikkeld genoeg, toch? En omdat een CMS (contentmanagementsysteem) makkelijk te gebruiken is, betekent het niet dat je website er simpel uit komt te zien. WordPress biedt zo veel opties en mogelijkheden, waardoor we jouw website helemaal eigen kunnen maken. Ook nadat ik je website heb opgeleverd. Na afloop krijg je namelijk van mij een handleiding en doordat WordPress makkelijk te gebruiken is, kun je ook zelf (kleine) aanpassingen doen! Meer weten over waarom ik een voorstander ben van WordPress? Lees dan mijn blog.

Van meedenken tot aan (re)design

Ik help je met het (re)design van je website, of je nou al precies weet wat je wilt of nog geen idee hebt. Ik ga niet zomaar aan de slag, maar wil jou eerst beter leren kennen. Ook wil ik meer weten over je bedrijf en je doelgroep, zodat ik een beter beeld krijg van jouw wensen.

Heb je bijvoorbeeld al een huisstijl en wil je deze verwerken op je website? Of zou je naast een webdesign ook graag een logo willen? Het kan allemaal! Als webdesigner ontwerp en ontwikkel ik niet alleen websites, maar maak ik ook andere designs. Denk bijvoorbeeld aan een complete huisstijl, templates voor Instagram, visitekaartjes en flyers.

Even koffie doen en er verder over praten?

Spreekt mijn werkwijze je aan, wil je meer weten en/of heb je een vraag? Neem contact met me op om verder te praten!

Contact dat past bij jou