Ik help vrouwelijke ondernemers aan een waanzinnige website, die hun bedrijf een professionele boost geeft.

Hi

Ik ben Charlotte

Webdesigner, oorspronkelijk Onderwijspedagoog (Msc.), WordPress-expert en trotse moeder/echtgenote.

Hielp meer dan 120 ondernemers, van architecten, artsen, onderzoekers tot webshopeigenaren, coaches en natuurgeneeskundigen.

Vind het heerlijk om mij te verdiepen in de wereld van mijn klanten. Zo verschillend, met hun eigen uitdagingen en met het enthousiasme van mijn klanten.

Houd erg van hardlopen, het strand, nieuwe dingen leren (zoals schaatsen en borstcrawl) en reizen met de trein. Love it!

En ik geloof dat vrouwelijke ondernemers zich veel serieuzer mogen nemen en meer op de voorgrond mogen staan dan ze nu doen.

Ik zie vaak dat vrouwen zich “ver excuseren”. Die steeds meer redenen aandragen waarom potentiële klanten hun prachtige product of dienst zouden moeten afnemen.

Onterecht, want ik geloof dat als jij voor jezelf begint, jij echt iets unieks te bieden hebt. Want om voor jezelf te beginnen, daar moet je lef voor hebben!

En daarom wil ik jóu helpen

Want zeg nou eerlijk: Waarom zou je investeren in een nieuwe website als je het ook prima zelf kan doen?

Omdat jij het waard bent. Je bent het waard om te investeren. Dit, zodat jij tijd hebt om je te richten op jouw specialiteit, jouw expertise. En zeg nou eerlijk, is jouw expertise een website bouwen?

Ja? Dan moet je dat zeker zelf doen!
Nee? Laat mij je dan helpen, want met een professionele website kom jij kundig en zelfbewust over en zullen ook (toekomstige) klanten jou ook zo zien.

Feiten die je nog niet wist:

Ik heb op veel plekken gewoond. Van Joppe, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, naar Afrika, tot aan Parijs en nu woon ik samen met mijn man, onze drie dochters en de hond op Scheveningen, vlakbij het strand.

In het weekend vind ik het heerlijk om met Nicolaas (mijn man) en vrienden te eten, zowel thuis als buiten de deur.

Ik hou van hardlopen, samen met hond Sien de duinen in, of het strand op. ZO fijn!

Vroeger woonde ik in Joppe, een klein dorpje waar je in de lengte in 45 seconde doorheen kan fietsen.

Ik heb twee zussen, we waren thuis met drie meisjes. Zelf heb ik nu ook drie meisjes.

Wat ze over mij zeggen