I’m coming home!

Zeven jaar geleden was ik manager kinderopvang in Nederland, toen ik met mijn man de sprong waagde om in het buitenland te gaan wonen. En nu, na een opleiding tot webdesigner en vele voorbereidingen, ben ik terug in Nederland. En wel in Den Haag. Om mensen zoals jij te helpen met het online te presenteren aan de buitenwereld.

Ik weet hoe het voelt om het leven op zijn kop te zetten om een droom na te streven. Ik begrijp hoe opwindend, soms ook ontmoedigend, maar vooral waanzinnig goed het voelt om die sprong te maken.
Dus ik kan een aantal zaken van jou overnemen, zodat jij je kan focussen op je waarden, je strategie, je creatieve output. Of het nu gaat om een complete huisstijl, de website of om het verfijnen van uw logo-idee, laat mij je helpen jouw visie om te zetten in realiteit.

I’m coming home!

Webdesigner, creatief, ras optimist, omdenker, pedagoog, enthousiast, echtgenote, moeder.

Na ik zeven jaar in het buitenland heb gewoond en mij heb omgeschoold naar iets wat ik ècht heel leuk vind, kom ik terug naar Nederland. En wel Den Haag. Om mensen zoals jij te helpen met het online te presenteren aan de buitenwereld.

Tevreden klanten

We hebben heel fijn samengewerkt met Charlotte. Een website bouw je niet zonder aanpassingen en veranderingen. Charlotte is gelukkig heel flexibel, ze denkt mee en heeft een goed oog voor wat wel en wat niet mooi is. Samen hebben we de bestaande simpele website naar een hoger plan gebracht. We zijn heel blij met het eindresultaat en krijgen al veel goede reacties. Kan niet beter!

Quirijn Kolff

Ik zou Charlotte echt aan iedereen willen aanraden. Wat een fijn mens! Ze begreep precies wat ik wilde. Dacht goed mee en kwam met de origineelste ideeën! Ik had niet durven dromen dat het eindresultaat zo mooi zou zijn! En wat een geduld heeft Charlotte met mij moeten hebben. Altijd bleef ze me heel rustig en duidelijk alles uitleggen als ik weer eens iets niet begreep! Het was een mooi project! Dank!

Wietske Keuning

Charlotte wist iedere keer wat ik bedoelde voordat ik het gezegd had. Iedere keer liep ze een stapje voor en haar ideeën waren een schot in de roos. Haar toewijding grenzeloos. Toen ik bezwaard vertelde dat het tóch helemaal anders moest gaan worden, riep zij dolenthousiast: “Nu wordt het écht leuk!”

Margreta Barten
Webdesign die aansluit bij jou
Webdesign die aansluit bij jou

Ik kan Charlotte sterk aanbevelen als websdesigner. Het werd mij meteen duidelijk dat zij verstand heeft van responsive designs, online marketing, usability en de nieuwste technieken. De communicatie met Charlotte verliep ook erg vlot en zij was goed bereikbaar. Wat ik ook erg prettig vond was de nazorg van Charlotte om zelf met mijn website te kunnen werken.

Marie-Lotte Esser – Goossen
Menu