Ontdek mijn favoriete tools en software

In de samenwerking met mijn klanten merk ik dat ik het heel vet vind als ik ze niet alleen kan helpen met hun website, huisstijl en sociale media, maar ook met andere tips en tricks. De programma’s die ik gebruik deel ik daarom graag in dit artikel. Daar komen mijn favoriete tools die mijn workflow waanzinnig hebben verbeterd.

Moneybird is mijn redding in boekhouding

Moneybird

Ik zweer bij Moneybird. Het vereenvoudigt het facturatieproces en houdt mijn financiën overzichtelijk. Je kan alles vooraf instellen, de huisstijl aanpassen en met functies zoals  uitgebreide rapportage bespaart Moneybird mij bergen tijd.

Ik kan niet meer zonder deze tools3

Impreza Theme

Een goed thema is de kern van een aantrekkelijke website. Impreza Theme is mijn favoriet omdat je er alle kanten mee op kan. Impreza biedt een automatisch child-theme, verschillende mogelijkheden in lay-out en je kan onderdelen die je niet gebruikt uitschakelen zodat de website snel blijft laden. Top dus!

Ik kan niet meer zonder deze tools

MailerLite

Verschillende e-mailmarketingsystemen heb ik uitgeprobeerd en MailerLite vind ik het aller aller fijnst! Het is makkelijk in gebruik, biedt krachtige automatiseringsmogelijkheden en is niet te duur. Met MailerLite kan ik professionele nieuwsbrieven maken en mijn klantenkring betrokken houden.

Ik kan niet meer zonder deze tools

Toggl

Toggl helpt mij om overzichtelijk de tijd voor mijn klanten bij te houden. Deze tijdregistratietool is eenvoudig te gebruiken en geeft me inzicht in hoe ik mijn tijd besteed. Dit helpt niet alleen bij facturering, maar helpt mij ook mijn productiviteit te verbeteren.

Maak je website gebruiksvriendelijker
Meesterlijk bouwen: website succes van fundering tot tuin!
Vorig bericht
Maak je website gebruiksvriendelijker
Volgend bericht
Meesterlijk bouwen: website succes van fundering tot tuin!

Vond je dit nu een leuk artikel en wil je er meer over weten?

Ik wil eindelijk een website waar ik wél trots op kan zijn

Of wil je even met mij sparren of een websitescan plannen? Laat het mij gerust weten en wie weet spreken we elkaar snel!

Ik wil eindelijk een website waar ik wél trots op kan zijn

Of wil je even met mij sparren of een websitescan plannen? Laat het mij gerust weten en wie weet spreken we elkaar snel!

Ja, wat leuk dat je hier bent!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tips en tricks op het gebied van websiteontwikkeling? Abonneer je dan nu op mijn nieuwsbrief vol met nuttige informatie en praktisch advies!

Vorig bericht
Maak je website gebruiksvriendelijker
Volgend bericht
Meesterlijk bouwen: website succes van fundering tot tuin!

Wat jij je misschien ook afvraagt: