Hier lig ik nu ’s nachts wakker van

Vanmiddag sprak ik met een nieuwe klant die al geruime tijd een nieuwe website nodig had, maar dit steeds uitstelde vanwege de tijd, moeite en kosten die het met zich mee zou brengen.

Dit is een veelvoorkomend probleem onder ondernemers: ze weten dat ze een nieuwe website nodig hebben, maar hebben geen idee hoe ze dit aan moeten pakken. Moeten ze het zelf doen? Moeten ze het uitbesteden? In welk programma moeten ze de website (laten) bouwen? Door YouTube-filmpjes te zoeken met titels als: “Maak je eigen website in 10 minuten”, “Zelf je website maken, zo makkelijk gaat dat”, “gratis jouw website bouwen”, zie je de bomen het bos niet meer en stel je het weer uit. Hierdoor blijft het probleem groeien en wordt het steeds lastiger om het aan te pakken.

Of ze weten wel hoe het moet, maar zijn zo druk bezig met klantencontacten, andere opdrachten en nemen niet de moeite/ hebben niet de energie om vervolgens voor zichzelf een website te bouwen. 

Als je veel ervaring hebt met websites bouwen, is het zonde om uit te besteden! Besteed liever iets uit waar jij minder goed in bent, zodat het jou tijd oplevert! 

Waarom je beter vandaag dan morgen een professionele website kunt (laten) bouwen

Maar stel je voor dat ze twee jaar geleden al een professionele website had laten bouwen/zelf had gebouwd. Dan zou je nu beter vindbaar zijn op Google en meer potentiële klanten kunnen bereiken. Het had je slapeloze nachten kunnen besparen en jouw bedrijf een boost kunnen geven.

En: komt er uit de test dat je het prima zelf kan doen? Plan het dan in jouw agenda. Stroop die mouwen op en ga ervoor!!! 

Als je een website laat bouwen door een professional, dan bespaar je niet alleen tijd, maar heb je ook meer ruimte om anderen te helpen. 

Komt er uit dat je het toch beter kan uit besteden? Ik help je graag bij het bouwen van een website die perfect bij jou en je bedrijf past. Dus, als je ook last hebt van uitstelgedrag en het bouwen van een website al veel te lang op je to-do-lijst staat, neem dan gerust contact met mij op. Ik plan graag een gratis kennismakingsgesprek met je in waarin we samen kunnen bespreken hoe we dit kunnen aanpakken.

Niet zeker wat je moet doen? Plan even een afspraak, dan kunnen we samen even overleggen! 

5 tips voor het kiezen van de juiste kleuren en afbeeldingen voor je website
Verhoog het aantal bezoekers op jouw site met sterke blogtitels
Vorig bericht
5 tips voor het kiezen van de juiste kleuren en afbeeldingen voor je website
Volgend bericht
Verhoog het aantal bezoekers op jouw site met sterke blogtitels

Enthousiast? Bekijk mijn pakketten hier, of neem contact met me op.

Wat jij je misschien ook afvraagt: