Heb ik een website nodig?

Of kan ik mijn bedrijf ook gewoon laten zien op Instagram, Tiktok of een ander kanaal?

Dat hangt echt af van wat voor soort bedrijf je runt, en hoe je je klanten wilt bereiken. Een website kan een geweldige manier zijn om je bedrijf te promoten, omdat het je meer controle geeft over het ontwerp en de inhoud. Ook is het  makkelijker om meer informatie en functies toe te voegen.

Aan de andere kant kunnen platforms als Instagram en Tiktok een geweldige manier zijn om snel en gemakkelijk in contact te komen met potentiële klanten, omdat ze al een groot gebruikersbestand hebben.

Of jij een website nodig hebt, bepaal jij!

Afhankelijk van jouw behoeften heb je misschien geen website nodig. Er zijn misschien andere opties beschikbaar, zoals sociale media pagina’s, die je kunnen helpen jouw doelgroep te bereiken.

Bovendien is een website misschien niet nodig als je al een gevestigde waarde bent in jouw branche en een vaste stroom klanten hebt.

Een website kan echter wel nuttig zijn om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen en klanten een handige manier bieden om meer te weten te komen over jouw bedrijf. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of een website noodzakelijk is voor jouw bedrijf.

Denk je nu: “ok, en nu??” Of heb je verder nog vragen?

Plan een GRATIS ontdekkingsgesprek met mij op een datum en tijd die jou schikt, en we kijken samen of, en zo ja, met welke stappen wij samen verder kunnen gaan!

Vorig bericht
Kan je van een oude website een nieuwe website maken?

Enthousiast? Bekijk mijn pakketten hier, of neem contact met me op.

Wat jij je misschien ook afvraagt:

termen bij webdesign